in

CryCry

Internauții din Coreea își îndreaptă ura asupra fostului iubit al lui Sulli

Choiza

După ce replicile pline de ură și hărțuirea online constantă a revendicat viața lui Sulli, fostă membră a trupei k-pop f(x), internauții din Coreea (sau knetz cum mai sunt numiți) și-au canalizat ura pe o altă celebritate – fostul iubit al lui Sulli, Choiza.

La scurt timp după ce moartea lui Sulli a șocat toată Coreea și tot mediul online internațional, contul de Instagram al rapper-ului de la trupa hip-hop Dynamic Duo a atras sute de comentarii pline de ură. Choiza s-a despărțit de Sulli în 2017, după ce și-au recunoscut relația în 2014, în urma unui raport de tip paparazzi.

Comentariile l-au condamnat pe Choiza, spunând că Sulli nu ar fi suferit din cauza tuturor comentariilor răutacioase și intimidante și nu ar fi murit dacă nu l-ar fi întâlnit pe el. Deși până acum Choiza nu a fost asociat în nici un fel cu decesul lui Sulli, comentariile și-au revarsat ura către Choiza fără motive clare. Unii fani au spus că despărțirea cuplului ar fi avut o influență cel puțin parțială în decizia ei de a se sinucide.

Comentariile includeau scenarii macabre de genul „aș vrea să mori într-un accident de mașină” și că Choiza a ajuns să fie urât „mai mult decât internauții care au harțuit-o pe Sulli”. Unii comentatori au mers până la a-l critica pe Choiza pentru că a vizitat un restaurant în zona Yaksu din districtul Jung-gu din Seul, cu două zile înainte de moartea ei. Cea mai recentă postare a lui Choiza de pe Instagram – în care porționa carne de porc pentru a o găti la grătar – a fost inundată de comentarii de ură.

În urma comentariilor pline de ură, alte comentarii pe contul de Instagram a lui Choiza au susținut că cei care hărțuiesc vedetele online, trebuie „să se trezească și să oprească acțiunile nefondate, copilărești”.

Susținătorii lui Choiza au comentat spunând: „Sulli a murit nu din cauza lui, ci din cauza unor oameni ca voi”, avertizându-i „să nu facă o altă victimă prin comentariile pline de ură”.

Choiza, în vârstă de 39 de ani, sub management-ul agenției Amoeba Culture, și Sulli de la SM Entertainment au fost un cuplu foarte mediatizat și foarte condamnat, în mod special prin intermediul rețelelor de socializare, deoarece Choiza era cu 14 ani mai mare decât Sulli, diferența de vârstă dintre ei fiind un adevarat măr al discordiei între fani. Relația lor, chiar înainte de a fi recunoscută de către Choiza și Sulli, fusese făcută publică online pe baza fotografiilor lor împreună. Aceasta a forțat-o pe Sulli să-și oprească activitățile pentru o perioadă nedeterminată – până când a reapărut în iunie anul trecut, ca una dintre cele patru gazde ale unei emisiuni de pe postul TV JTBC, emisiune în care diferite celebrități au vorbit despre comentariile pline de ură pe care primesc în mediul online.

Reamintim că Sulli, care a debutat ca actor încă de când era copil, s-a spânzurat în propria ei casă din Seongnam, provincia Gyeonggi, luni. Poliția Seongnam Sujeong a declarat că o persoană din agenția sa i-a descoperit corpul lipsit de viață în jurul orei 3:20 p.m.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

14 Octombrie 2019 K-Pop

[K-Pop Release Map] – 14 Octombrie 2019

Coreea selectează primele cinci modele pentru 2020 FACE of ASIA