in

CuteCute

Interviu – „Viața dublă” a lui Zico

Zico

Zico e obișnuit să ducă o „viață dublă”, dar lucrurile par să se schimbe.

A avut tot timpul imaginea de dur și spirit liber pe scenă. Purtând îmbrăcăminte și accesorii scumpe și de firmă, Zico a copleșit publicul cu un rap agresiv și versuri deschise, directe. Dar când rapperul a coborât de pe scena și a revenit la viața normală a omului Woo Ji-ho (numele real al lui Zico), a fost cu totul altul.

“Am arătat destul de delincvent pe scenă, dar, în realitate, am fost rezervat și pasiv”, a spus Zico în timpul unui interviu recent cu The Korea Times la un restaurant din Hannam-dong, Seul. “Nu vreau să-mi neg imaginea sălbatică, deoarece a evidențiat stilul meu de muzică anterioar. Dar de acum încolo, voi prezenta un autentic EU.”

De fapt, majoritatea melodiilor care i-au propulsat pe el și grupul său Block B spre celebritate – precum „Nillili Mambo” (2012) și „Her” (2014) – au fost îndrăznețe și vibrante.

Dar Zico, de 27 de ani, a dezvăluit că l-a blocat pe Woo Ji-ho. Rapperul a fost tot timpul un dependent de muncă care s-a dedicat muzicii și concertelor.

„Am intrat excesiv în pielea lui „Zico ”și am vrut să-l satisfac. Așa că practic l-am neglijat pe „Woo Ji-ho”, nici măcar nu știu să trăiesc ca Woo”, a spus el. “Dar acum sunt în căutarea echilibrului dintre cele două identități. În timp ce am continuat să-l ignor pe Woo, am ajuns într-un punct insuportabil în care mi-am dat seama că vor apărea probleme dacă nu dau frâu liber emoțiilor autentice.”

Prin urmare, el și-a dezvăluit laturile ascunse în primul său album de studio „THINKING Part.2”, care va fi pe rafturile magazinelor de profil vineri după-amiază.

“Albumul este mai puțin energic și sălbatic decât piesele mele anterioare”, a spus el. “Unii oameni s-ar putea aștepta să lansez piese care se potrivesc cu imaginea mea originală, dar nu am putut continua ceea ce făceam în trecut. Nu mai aveam chef de asta.”

După cum a spus, cele mai multe piese din noul său EP cu 10 melodii sunt sumbre și pline de tristețe. Piesa „One-man Show” cu tente PBR&B se învârte în jurul inutilității, în timp ce minunata piesă „Dystopia” se concentrează asupra pesimismului.

Piesa titulară, „Being left”, este o narațiune a unui bărbat care simte un dor irezistibil după o despărțire. Versurile sugerează că viața sa s-a oprit practic în momentul despărțirii. Versurile spun: “Timpul pare ciudat în aceste zile. Încă trăiesc ziua în care ne-am despărțit. E drept, nu sunt cool, dar singur voi păstra promisiunea că vom rămâne aici.” Liniile sunt răscolitoare, dar melodia este blândă. Puteți asculta melodia titulară “Being left” mai jos, urmârind videoclipul oficial.

“Aș acorda 90 de puncte din 100 produsului meu de data aceasta”, a spus Zico. “Este compus din părți care se potrivesc gustului meu și sunt mulțumit de el. Deși nu am fost generos în privința performanței mele în trecut, de data aceasta, lăcomia mea a fost redusă.”

Totuși, rapperul agonizează.

“În timp ce am lucrat la album, am fost tulburat de setea pentru ceva noi și fericirea mea, dar nu mi-am dat seama de răspunsuri. Încă nu le pot defini, dar am descoperit câteva indicii.” Dar nu a elaborat mai mult de atât.

Când vine vorba de abilitățile muzicale ale lui Zico, el a fost apreciat de când era un rapper underground. Denumit unul dintre cei mai buni rapperi de pe scena K-pop, mulți oameni aleg să definească rap-ul lui captivant și ritmurile sale iscusite ca virtuți. Cu toate acestea, ca celebritate, el a căzut pradă zvonurilor și comentariilor răuvoitoare.

„Viața ca celebritate este uneori solicitantă, dar asta este ceea ce trebuie să suport”, a spus Zico. „Cred că fiecare are propriile greutăți”.

La începutul acestui an, rapperul a făcut față și unei alte noi provocări. El a stabilit agen’ia KOZ Entertainment și a devenit director general, după ce a părăsit în 2018 agenția Seven Seasons cu care Block B avea contract.

“Acum merg la biroul meu în fiecare zi să lucrez la muzică”, a spus el. “Presiunea este un lux de acum. Este prematur să vorbesc despre povara mea, deoarece încă încerc să-mi dau seama de lucruri.”

El a menționat și colegii de trupă.

“Sunt în legătură cu membrii – P.O., Taeil, B-Bomb, Jaehyo, U-Kwon și Park Kyung. Am avut recent o întâlnire. În prezent ne concentrăm pe clădirea carierelor noastre individuale”, a spus el. “Deși nu avem încă un plan de revenire specific, îl putem discuta după ce membrii își termină serviciul militar obligatoriu și se pregătesc.”

Zico va trebui să se înroleze și el în viitorul apropiat, dar data nu a fost fixată încă, a spus el.

Rapperul ne-a dat indicii și despre viitorul său în timpul interviului.

“În 2020, voi încerca să mă întorc cu un stil nou de muzică plină de speranță și încurajare”, a spus el.

Îți dorim mult succes Zico!

Sursă: Koreatimes

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Japchae

Bucătăria DAEBAK – Japchae (잡채)

Busted 2

Park Min-young este fericită că Lee Seung-gi se alătură celui de-al 2-lea sezon ‘Busted’