in

CuteCute LoveLove

Jang Nara este fericită să o reîntâlnească în “VIP” pe Oh Ah Rin, vedeta copil cu care a jucat în “The Last Empress”

Jang NaRa și Oh Ah Rin

Actrița copil Oh Ah Rin va colabora din nou cu co-starul din drama „The Last Empress”, Jang Nara, în viitoarea dramă „VIP”!

Avem cîteva cadre cu apariției cameo a lui Oh Ah Rin. După opt luni, cele două vedete din „The Last Empress” sunt din nou împreună pe ecran și pe platorurile de filmare. Oh Ah Rin joacă rolul unui copil din cartier, care îl lasă pe Na Jung Sun să-i cumpere înghețată. Na Jung Sun o observă și vorbește cu fetița care o urmărea în timp ce hrănea o pisică rătăcită. După confruntare, Na Jung Sun o tratează pe fetiță cu înghețată și îi șterge fața în timp ce zâmbește. Tensiunea va dispărea și scenele vor fi pline de veselie.

Potrivit distribuției și a echipei de filmare, Jang Na Ra s-a simțit cu adevărat încântată după ce a văzut-o din nou pe tânăra actriță. Oh Ah Rin a ajuns pe platoul de filmare, iar Jang Na Ra a salutat-o pe draguța ei colegă de platou, fiind foarte fericită. Era evident că le-a fost dor uneia de cealaltă. Legătura lor din „The Last Empress” a făcut ca relația dintre ele în timpul filmărilor să fie mult mai naturală. Au reușit să-și facă personajele realiste prin munca lor perfectă în echipă. Se simt foarte comfortabil filmând scenele pentru că au dezvoltat o relație strânsă în drama anterioară, și își aduc aminte cu bucurie de momentele fericite pe care le-au petrecut împreună în „The Last Empress”.

Producătorii dramei „VIP” au spus că chimia excepțională dintre Jang Nara și Oh Ah Rin este motivul pentru care atmosfera de pe platou s-a ridicat la noi cote. Ei au spus că tânăra actriță care și-a prezentat actoria iscusită în „The Last Empress”, va apărea la începutul dramei pentru a ajuta la îmbunătățirea calității cu vibrațiile sale adorabile. Oh Ah Rin este actrița perfectă pentru a interpreta personajul care poate adăuga un concept drăguț în această melodramă. Tânăra actriță este foarte prietenoasă nu numai cu Jang Na Ra, ci și cu restul echipei.

„VIP” va avea premiera pe 28 octombrie, la 22:00. KST și va fi disponibil cu subtitrare în limba engleză și română pe Viki.

Surse: Soompi și Kdramastars

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Kim Tae-Hee ar putea reveni în drama „Hello, Mommy” de la tvN

featured

[K-Pop Release Map] – 18 Octombrie 2019