in ,

CuteCute LoveLove OMGOMG

K-Drama BTS a intrat în pre-producție, noi detalii dezvăluite

BTS

ChorokBaem Media a ales scenaristul pentru noua dramă

În august, Big Hit Entertainment și-a anunțat planurile de a lansa o dramă inspirată din povestea BTS în 2020. Drama va relata povestea a șapte băieți care se întâlnesc în Universul BTS. Având în vedere că drama se va baza pe versiunile mai tinere ale membrilor BTS, membrii trupei nu vor juca în ea ci vor fi aleși actori pentru fiecare rol în parte. „versiunile mai tinere” este un subiect deschis la interpretare, dar mulți fani prezic că povestea va avea loc în perioada adolescentină a membrilor BTS sau la începutul vârstei de 20 ani.

Potrivit unor surse coreene de știri, ChorokBaem Media, studioul care produce drama BTS, l-a ales pe Kim Soojin (care a fost co-scriitor cu Yang Hee Seung la drama Weightlifting Fairy Kim Bok-joo) ca scenarist.

După ce ChorokBaem Media va alege regizorul, vor începe negocierile pentru distribuția internațională cu furnizorii de conținut, cum ar fi Netflix. În acest moment, nu se cunoaște dacă drama BTS va apărea pe Netflix, dar ChorokBaem Media a furnizat conținut Netflix în trecut, cum ar fi Memories of Alhambra.

Casting-ul nu a început încă, dar se preconizează că va avea loc foarte curând. Suntem foarte curioși ce actori vor fi aleși să interpreteze rolurile magnificilor membri BTS.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Asia Fest 2019

[Eveniment] – Asia Fest 2019

[K-Pop Release Map] – 21 Octombrie 2019