in

Kim Min Joon și sora lui G-Dragon, Dami Kwon confirmă planurile de căsătorie

Kim Min Joon și sora lui G-Dragon, Dami Kwon confirmă planurile de căsătorie

Update:
Agenția lui Kim Min Joon a confirmat rapoartele despre căsătoria sa viitoare!

Family Ent., agenția actorului, a comentat: „Zvonurile despre căsătoria lui Kim Min Joon din octombrie sunt adevărate. Se vor căsători în cadrul unei ceremonii private la Seul, pe 11 octombrie. Întrucât este un eveniment privat, vom împărtăși mai multe detalii odată ce sunt definite mai clar. Vă mulțumim din nou pentru interesul dvs. ”

Felicitări cuplului!

Articol original:

Kim Min Joon și sora mai mare a lui G-Dragon, Dami Kwon, s-ar putea căsători!

În iunie, cuplul a confirmat că se întâlnesc.

Pe 10 septembrie, SPOTV News a raportat că Kim Min Joon și Dami Kwon se pregătesc pentru căsătorie la începutul lunii octombrie. Se pare că vor avea o nuntă mică și vor invita doar membrii familiei și prieteni apropiați.

O sursă de la Family Ent, agenția actorului Kim Min Joon, a declarat pentru MBN Star: „Am văzut știrile despre Kim Min Joon și verificăm cu el.”

Kim Min Joon este un fost model devenit actor, care a câștigat popularitate cu drama „Damo” și filmele „Tazza: The High Rollers” și „Top Star”. De asemenea, este un DJ care promovează sub numele de scenă Vesper MJ.

Între timp, Dami Kwon este proprietarul unui brand de modă de succes, iar în 2017, a fost inclusă în BoF 500, care listează anual 500 de persoane ce influențează industria modei in Coreea de Sud.

Sursa: Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

FTISLAND Quit

FTISLAND revine cu „Quit”, un videoclip emoționant chiar înainte de înrolarea lui Lee Hong Ki