in

LoveLove

Kim Soo Hyun în discuții pentru a reveni în prima dramă după 5 ani

Kim Soo Hyun

Kim Soo Hyun ar putea juca în curând într-o nouă dramă!

Pe 17 octombrie, Ilgan Sports a citat o sursă din industria dramelor și a raportat că Kim Soo Hyun va juca într-o nouă dramă tvN intitulată „Psycho But It’s Ok” (titlu literal), care va fi difuzat în prima jumătate a anului viitor.

O sursă din agenția actorului Keyeast, a declarat pentru Newsen, „Psycho But It’s Ok de la tVN este una dintre dramele pe care Kim Soo Hyun le ia în considerare. ”

Potrivit lui Ilgan Sports, „Psycho But It’s Ok” este o dramă romantică fantastică despre un angajat al unei secții de psihiatrie care trăiește cu 1,8 milioane de WON (aproximativ 1.520 USD) pe lună și un scriitor de povești ce suferă de tulburări de personalitate antisocială. Un bărbat care neagă iubirea și o femeie care nu știe este iubirea sfidează soarta și se îndrăgostesc, găsindu-și sufletele și identitățile în acest proces.

Dacă Kim Soo Hyun acceptă oferta, el va interpreta rolul lui Moon Kang Tae. Moon Kang Tae este un om care a fost binecuvântat cu orice, inclusiv un corp grozav, creier, capacitate de a simpatiza cu ceilalți, răbdare, capacitate de reacție rapidă, rezistență și multe altele. Are un frate care prezintă simptome ale autismului și este cu opt ani mai mare decât el.

Drama „Psycho But It’s Ok” va fi regizat de directorul producător Park Shin Woo din „Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate)” și „Encounter” și scrisă de Jo Yong care a scris și „Jugglers”.

Această dramă poate deveni prima dramă a lui Kim Soo Hyun în aproape cinci ani de la „Producer” în 2015. Actorul a avut recent un cameo în drama tVN de succes „Hotel Del Luna” chiar la finalul ultimului episod, cameo care s-a viralizat și a devenit popular imediat in mediul online. Puteți vedea secvențele din “Hotel Del Luna” cu Kim Soo Hyun mai jos

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Featured

[K-Pop Release Map] – 16 Octombrie 2019

BTSxLauv

BTS confirmă o nouă colaborare cu artistul american Lauv într-un remix la „Make it Right”