in

CuteCute

La revedere „Melting Me Softly”

Ji Chang Wook, Won Jin Ah, Yoon Se Ah și Im Won Hee au mulțumit telespectatorilor și susținătorilor dramei „Melting Me Softly” odată cu difuzarea ultimului episod. Acesta a fost un proiect special pentru Ji Chang Wook, fiind primul serial pe care l-a filmat după terminarea stagiului militar obligatoriu.

Ji Chang Wook a spus: „Mulțumesc sincer tuturor oamenilor care au iubit și au susținut „Melting Me Softly”. Filmările au început în iulie și deja s-au încheiat. Am fost atât emoționat, cât și trist, deoarece aceasta a fost prima mea dramă după ce am fost eliberat din armată, dar am făcut tot posibilul” El a mulțumit celorlalți actori și echipei de producție și a promis că va reveni ca o versiune mai bună a lui în viitor.

Won Jin Ah a declarat: „Mulțumesc tuturor celor care au urmărit drama și au susținut-o. Am fost foarte fericită să fac parte din echipa acestei drame de la începutul verii până la începutul iernii” Ea a spus că nu va putea uita niciodată momentele cu distribuția și echipa și a adăugat: „Pe măsură ce iarna se apropie, „Melting Me Softly” se încheie, dar sper că viața voastră va fi întotdeauna plină de evenimente calde care vă vor topi inimile”

Yoon Se Ah a comentat: „Aș dori să le mulțumesc tuturor membrilor echipei pentru că au făcut tot posibilul pentru ca acest rol să fie plăcut. Prin „Melting Me Softly”, am reușit să realizez din nou importanța vieții. Cel mai mult, aș dori să le mulțumesc telespectatorilor pentru că ne-au susținut. Voi reveni din nou cu un nou proiect. ”

Im Won Hee a spus: „Întotdeauna fac tot posibilul, dar rămâne întotdeauna un regret. Le mulțumesc tuturor celor care au lucrat cu mine pe platou și am fost fericit să fiu alături de ei în tot acest timp. Voi reveni cu o altă producție grozavă, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare. “

Prin intermediul agenției sale Good People, actorul Seo Hyun Chul a mulțumit telespectatorilor și a spus: „Aș dori să-mi exprim și eu recunoștința față de distribuție și echipei pentru că au muncit din greu pentru a face o dramă bună. Am fost fericit și recunoscător că am putut participa la o dramă care a fost făcută cu această tema interesantă. Voi continua să vă salut cu fapte bune și personaje noi. Vă rog să acordați mult interes și dragoste până la sfârșitul „Melting Me Softly”. ”

Ultimul episod din „Melting Me Softly” a fost difuzat pe 17 noiembrie, la 21:00. KST.

Sursă: Kdramastars, Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Internauții coreeni o atacă pe actrița Han Ye-seul din cauza noului tatuaj

BTS vor executa stagiul militar obligatoriu și nu vor fi scutiți. Jin va fi primul care va fi recrutat în 2020