in

CryCry OMGOMG

BTS vor executa stagiul militar obligatoriu și nu vor fi scutiți. Jin va fi primul care va fi recrutat în 2020

Membrii BTS vor urma procedura standard și vor executa stagiul militar obligatoriu fară a primi scutire.

În ultimele luni, foarte mulți oameni online și offline au dezbătut dacă membrii BTS ar trebui să obțină o scutire militară, deoarece au contribuit foarte mult la popularizarea genului muzical K-Pop în toată lumea, și în general la promovarea culturii coreene. În timp ce membrii înșiși au exprimat că vor să servească fără nicio scutire, foarte mulți fani au susținut că merită o scutire militară.

Potrivit unui raport de știri din 19 noiembrie, ministrul culturii, Park Yangwoo, a confirmat, de asemenea, că membrii BTS își vor îndeplini stagiul militar obligatoriu fără scutire. În cadrul conferinței de presă UNESCO de la Paris, ministrul culturii a dezvăluit: „Eu personal aș dori să-i pot scuti pe membrii BTS în conformitate cu anumite standarde. Cu toate acestea, Administrația Forțelor Militare și Ministerul Apărării Naționale sunt înclinate să reducă scopurile (de scutire), “și a continuat,” Spre deosebire de artele clasice sau de sport, este dificil să fixezi criteriile selecției în domeniile culturii populare și a artelor”.

Acestea fiind zise, Jin, cel mai vechi membru al grupului, va trebui să-și înceapă serviciul militar anul viitor datorită limitei de vârstă.

Sursă: KStarLive

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

La revedere „Melting Me Softly”

Mino din WINNER va colabora cu Blue.D încă o dată pentru single-ul ei de debut