in

LoveLove

Nam Ji-hyun ia în considerare propunerea pentru “365: A Fate-defying Year” cu Lee Joon Hyuk

Nam Ji Hyun

Agenția actriței Nam Ji-hyun (100 Days My Prince, Suspicious Partner, What Happens to My Family?) a anunțat un nou proiect, o viitoare dramă MBC, numită “365: A Fate-defying Year”. Conform rapoartelor, deși nu s-a confirmat nimic, ea analizează scenariul în mod pozitiv.

“365: A Fate-defying Year” sau “365: One Year Against Destiny” cum mai este cunoscut, este un thriller fantastic despre zece persoane cărora li se oferă o oportunitate unică: să se întoarcă în trecut. Acesta surprinde evenimentele fatidice care se întâmplă pe măsură ce personajele sunt aruncate un an în trecut.

În prezent, numele lui Lee Joon Hyuk (The Lies Within, Designated Survivor: 60 Days) este vehiculat ca protagonistul personajului principal masculin. Dacă se confirmă, va avea un an încărcat, întrucât va reveni și pentru sezonul 2 din Forest of Secrets în 2020. Cu toate acestea, deocamdată, nu a fost dezvăluită nicio informație cu privire la slotul de difuzare pentru “365: A Fate-defying Year” din programul MBC, astfel încât se pare că ar trece ceva timp înainte de a fi difuzat. Zvonurile indică ca o posibilă dată a premierei 31 Mai 2020, dar rămâne sa primim și confirmarea oficială.

Sursă: Dramabeans

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Busted 2

Park Min-young este fericită că Lee Seung-gi se alătură celui de-al 2-lea sezon ‘Busted’

Hangeng

Fostul membru Super Junior Hangeng, se va căsători cu actrița Celina Jade?