in

CuteCute

Nam Joohyuk și Suzy au primit oferte pentru rolurile principale într-o nouă dramă tvN

Sandbox-feat

Suzy (Vagabond, While You Were Sleeping) și Nam Joohyuk (The Bride of Habaek, Weightlifting Fairy Kim Bok Joo) sunt în discuții pentru o nouă dramă de la tvN.

Conform diferitelor rapoarte din 11 noiembrie, Nam Joohyuk și Suzy au primit oferte pentru o nouă dramă tvN intitulată „Sandbox” (titlu provizoriu). Deși niciunul dintre ei nu a confirmat rolul, agenția lui Suzy, Management SOOP și agenția lui Nam Joohyuk, YG Entertainment au dezvăluit că analizează în mod pozitiv oferta.

„Sandbox” spune povestea unei femei care se angajează în administrarea propriei sale companii start-up, în timp ce visează să devină următorul Steve Jobs, prima ei iubire și un alt bărbat care are rolul să facă ca prima iubire să pară și mai cool. Drama îi va urmări pe măsură ce vor crește în mediul Silicon Valley din Coreea, unde toate companiile se adună, visând să devină viitorul Google sau Amazon.

Nam Joohyuk a primit oferta de a juca rolul lui Nam Dosan, fondatorul Samsan Tech. Îi place să codeze dar și tricotatul și a fost cândva mândria familiei sale, când a devenit cea mai tânără persoană care a câștigat olimpiada de matematică. Cu toate acestea, în prezent este pe punctul de a ruina numele familiei, deoarece compania sa nu merge bine deloc.

În ceea ce o privește pe Suzy, actrița a primit oferta de a juca rolul lui Seo Dalmi, care renunță la facultate și lucrează diverse joburi ciudate, în speranța de a conduce propria companie start-up. Nu vrea să piardă în fața surorii ei, care trăiește viața unui chaebol, și pornește pe o cale dificilă pentru a-și realiza visurile.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce vor apărea! Urmăriți-ne pentru a fi la curent cu actualizările.

Sursă: KStarlive

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 8 Noiembrie 2019

Bomif

Bomi din A-Pink, sau cum să arăți extraordinar și cu haine în valoare de sub 10 USD