in

CuteCute LoveLove

Park Kyung din BlockB a primit răspunsul cel mai scump de la Zico când i-a trimis mesajul „Te iubesc”

Kyung Zico

Zico și Park Kyung din BlockB au o prietenie pe care toată lumea speră să o aibă.

În episodul din 6 noiembrie al show-ului JTBC „Melody Book”, membrii distribuției le-au trimis prietenilor un mesaj text spunând „Te iubesc, prietenul meu”. Ceea ce a primit Park Kyung după ce a trimis mesajul prietenului său Zico este cel mai interesant și frumos.

Kyung a fost prima persoană care a primit un răspuns. Zico a raspuns mai întâi cu o întrebare: „Brusc?”. Kyung a trimis încă o dată un mesaj text cu mesajul „Te iubesc” Apoi, Zico a răspuns: „Și eu”. A adăugat și un emoji inimă! Acesta este prietenia ideala oameni buni!

Văzând mesajul de la Zico, MC Leeteuk i-a cerut lui Kyung să-i trimită un mesaj video prietenului său. Kyung a trimis mesajul video în care i-a spus râzând: „Îmi pare rău că te-am folosit aici în emisiune”.

Prietenia lui Zico și Kyung datează din școala elementară. Începând din anii adolescenței, până la debut și în continuare, cei doi prieteni s-au susținut unul pe celalalt fără întrerupere.

E atăt de frumos cum prietenia lor a rămas atât de trainică atât de mult timp! Este genul de prietenie la care toți visăm!

Sursă: Kstarlive

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

LEAFF

Jung Hae-in câștigă premiul de popularitate la festivalul filmului Asiei de Est de la Londra

Jin and Dolls

Bebe Jin din BTS adoră păpușile atât de mult încât le ia cu el peste tot