in

CuteCute LoveLove

Prietenia dintre IU si Yoo In-Na nu este o glumă. In-Na este prezentă la toate concertele lui IU!

Într-o transmisiune recentă pe V Live, pentru sărbătorirea lansării albumului Love Poem, IU a vorbit despre turneul ei național, în timpul discuției fiind adusă vorba despre prietena ei apropiată, Yoo In Na.
Este deja cunoscut că IU și actrița Yoo In Na sunt cele mai bune prietene și foarte apropiate, iar în timpul transmisiei V Live, IU a menționat cum Yoo In Na o susține în timpul turneului. Ea a spus: „Participă la fiecare concert al meu. Mă surprinde la fiecare locație. Apare tot timpul cu un „Hei”, cu cinci minute înainte. Ea și-a făcut apariție surpriză în toate cele trei orașe de până acum.

Yoo In Na vine adesea în sala de concerte fără să mă anunțe înainte. A fost o dată în care deși i-am spus că îmi vopsesc părul, ea a apărut brusc.

IU

Dar când Yoo In Na nu a putut să se prezinte la concertul lui IU în Busan, motivându-și absența cu agenda foarte încarcată, IU i-a trimis un mesaj în care i-a spus în glumă: „Când vei veni, adu Melona”. (Melona este o înghețată pe băț cu aromă de pepene galben foarte populară în Coreea de Sud)

Deși expresia a fost doar o glumă, In-Na a făcut ceva ce nu a putut anticipa nimeni. Cu 30 de minute înaintea concertului ea a venit, aducând cu ea 50 de înghețate Melona.

Gândindu-se la incidentul amuzant IU a spus că nu se aștepta la asta.

Nu aveam idee că nu știa ce înseamnă acea frază. Am avut un mic party cu cele 50 de înghețate pe care le-a adus.

IU

În răspuns, fanii au lăsat comentarii precum „Melona și pentru mine, vă rog”, „Prietenia lor nu este o glumă” și „Îmi place că voi două sunteți atât de apropiate”.

Sursă: Insight

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

IU, record pentru cele mai mari vânzări în prima zi dintre artiștii de sex feminin cu albumul „Love Poem”

Actrița Kim Sae Ron părăsește YG Entertainment după 3 ani