in

LoveLove

Prima lectură a scenariului pentru 9.9 Billion Woman

9.9 Billion Woman

Au fost publicate noi fotografii cu distribuția și echipa viitoarei drame 9.9 Billion Woman de la KBS, care s-au reunit în August pentru prima lor lectură de scenariu. Au fost prezenți la lectură actorii principali Cho Yeo Jung (A Beautiful World), Kim Kang-woo (Item), Jung Woong-in (Chief of Staff), Oh Nara (SKY Castle) și Lee Ji-hoon (Rookie Historian Gu Hae-ryung). Distribuția îi include în rol secundar, printre alții, și pe Youngjae din B.A.P, dar și pe actorul începător Shin Soo-hyun, leader-ul trupei k-pop U-KISS.

Povestea dramei 9.9 Billion Woman este centrată în jurul personajului Jung Seo-yeon interpretat de către actrița Cho Yeo Jung, care pare să fie întotdeauna blocată într-o viață fără speranță. După ce a suferit ani de abuz, ea găsește în sfârșit o scăpare de sub controlul tatăl ei violent. Se căsătorește și își lasă familia în urmă pentru a începe o viață nouă alături de soțul ei. Dar fericirea ei este de scurtă durată și viața cu soțul ei Hong In-pyo, interpretat de Jung Woong-in, devine repede tensionată și chinuitoare. Și tocmai când simte că și-a pierdut toată speranța, ea sfârșește cumva în posesia a 9,9 miliarde de won (în jur de 9 milioane dolari) printr-o pură întâmplare, ceea ce o face să înceapă o luptă împotriva lumii pentru a trăi viața pe care și-o dorește.

Kim Kang-woo joacă în rolul lui Kang Tae-woo supranumit “Crazy Bull”. Fost detectiv al poliției în divizia de crime violente, el și-a dedicat viața descoperirii adevărului din spatele morții fratelui său mai mic. În timpul investigațiilor sale, el o întâlnește pe Jo Yeo-jung, care deține acum cheia celor 9,9 miliarde won.

Oh Nara o interpretează pe Yoon Hee-joon, un personaj ce are absolut totul servit pe o tava de argint și este prietenă cu Jo Yeo-jung, însă cele doi au o relație complicată. Soțul ei, Lee Jae-hoon (interpretat de Lee Ji-hoon) este oportunistul perfect și îi acordă atenție soției sale doar pentru a obține favoarea familia ei foarte bogată (chaebol).

Scenaristul din spatele dramei 9.9 Billion Woman este Han Ji-hoon (White Nights , Last, Time Between Dog and Wolf), iar regia va fi realizată de Kim Young-jo (Oh My Geum-bi, Jang Youngsil). Interesant este că acesta va fi un proiect care-i va aduce din nou împreună pe Cho Yeo-jung și Kim Kang-woo, ei jucând anterior împreună în comedia romantică Haeundae Lovers.

Drama KBS 9.9 Billion Woman este în prezent programată să înceapă difuzarea în luna noiembrie. Noua dramă va prelua intervalul orar de miercuri și joi de la KBS2 după 10 PM, după finalul dramei „When the Camellia Blooms”.

În acest moment nu știm încă dacă drama va fi disponibilă și pe Netflix.

Sursă: dramabeans

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Song Ji Hyo

Song Ji Hyo în discuții pentru o nouă dramă JTBC

15 Octombrie 2019 Kpop

[K-Pop Release Map] – 15 Octombrie 2019