in

Producătorul Ahn Joon Young admite acuzațiile de manipulare a clasamentelor finale pentru „Produce 48” și „Produce X 101”

Produce101-48

Un nou raport al SBS a detaliat modul în care producătorul și regizorul Ahn Joon Young a recunoscut că a manipulat rezultatele finale pentru două sezoane din seria Produce și cum a fost distrat și întreținut și i s-au oferit diferite servicii de zeci de ori.

Ahn Joon Young, al cărui mandat de arestare a fost aprobat ieri, 5 noiembrie, este acuzat de fraudă și încălcarea încrederii datorită implicării sale în manipularea clasamentelor pentru Produce 48 și Produce X 101. El a manipulat clasamentul pentru a permite stagiarilor unei anumite agenții să debuteze.

Atunci când a vorbit cu presa înaintea interogatoriului, el a făcut o declarație foarte scurtă reporterilor prezenți.

Voi răspunde sincer la întrebările procurorului.

Ahn Joon Young

Pe baza dovezilor pe care le-au colectat, polițiștii consideră că Ahn Joon Young a fost distrat, plimbat și întreținut, dar și că a primit servicii de la agențiile de divertisment din cadrul unităților de divertisment pentru adulți de peste 40 de ori începând cu iulie 2018, reprezentând peste 100 de milioane KRW (86.350 USD) în servicii furnizate pentru el. Toate aceste servicii i-au fost furnizate în zona Gangnam.

Potrivit SBS, în timpul investigațiilor, Ahn Joon Young a admis acuzațiile de manipulare a clasamentului final pentru Produce X 101 din acest an, precum și a show-ului Produce 48 de anul trecut. În același timp el a negat acuzațiile de manipulare a rezultatelor pentru Produce 101, sezoanele 1 și 2, care au avut loc în 2016, respectiv în 2017.

Ieri, poliția a percheziționat și o agenție de divertisment, care este bănuită că ar fi beneficiat în urma manipulării clasamentului de către Ahn Joon Young. De asemenea, poliția continuă să investigheze celelalte programe ale Mnet la care s-a votat.

Sursă: SBS News

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

A aparut primul teaser pentru drama jTBC “Chocolate”, cu Ha Ji-won și Yoon Kye-sang

BaekYerin

Fosta membră 15& Baek Yerin își lansează propria agenție independentă