in

A aparut primul teaser pentru drama jTBC “Chocolate”, cu Ha Ji-won și Yoon Kye-sang

A fost făcut public primul teaser video pentru drama JTBC “Chocolate”, în care sunt prezenți actorii principali Ha Ji-won (Hospital Ship) și Yoon Kye-sang (The Good Wife).

Povestea “Chocolate” este centrată în jurul celor două personaje, care se întâlnesc la un ospiciu și dezvoltă o legătură prin gătit și mâncare. Personalitățile lor sunt contrastante, cu Ha Ji-won jucând rolul unui înflăcărat bucătar pe nume Moon Cha-young și Yoon Kye-sang interpretând rolul unui neurolog distant pe nume Lee Kang. Cu toate acestea, pe măsură ce învață mai multe unel despre celălalt, descoperă foarte multe lucruri în comun din experiențele lor trecute. Cei doi se îndrăgostesc treptat prin mângâierea și încurajarea pe care o găsesc unul în altul și sunt capabili să se vindece și să treacă peste cicatricile emoționale vechi.

1

Teaserul nou lansat începe cu Ha Ji-won supărat și stând lângă o casă afară noaptea. Următoarea secvență ne prezentă o farfurie albă care poartă cuvântul „Ever” scris în pulbere de ciocolată după care se trece la următorul cadru ce prezintă un peisaj de apă. Textul de pe ecran scrie: „A fost o perioadă în care mi-am pierdut drumul.” În voice-over, Ha Ji-won explică: „Când doare atât de mult în interior, încât nu pot respira, mănânc ciocolată”. Putem vedea scurt o pereche de mâini pregătind ciocolata într-un bol după care trecem la Ha Ji-won privind în depărtare. În timp ce camera filmează o priveliște panoramică liniștită deaspra orașului, Yoon Kye-sang răspunde: „Nu mănânc ciocolată”.

Teaserl continuă cu o explozie și un nor gros de praf. Vocea lui Yoon continuă, „Mi-a plăcut când eram mic, dar, la un moment dat, am încetat să mănânc.” În timp ce vorbește, ne este prezentată o succesiune rapidă de imagini care arată marea, frunzele copacilor, o fațaă rănită, un băiat care făcea ceva cu ciocolată, Yoon Kye-sang plângând și cineva aflat într-un pat de spital. Următorul cadru prezintă reflecția a două persoane care stau pe un pod cu titlul: „Într-o groapă nesfârșită de disperare, am fost întâmpinat de dor”. Pe măsură ce camera se apropie, îi putem recunoaște pe Yoon Kye-sang și Ha Ji-won, stând împreună pe pod și bucurându-se de un picnic de seară cu soju și gustări. Teaserul ajunge la sfârșit, cu o secvență în care, ciocolată topită este lăsată să curgă pe un tort ce urmează a fi ornat.

Regia acestei drame asigurată de catre Lee Hyung-min (Miracle That We Met, Strong Woman Do Bong-soon), iar Lee Kyung-hee (Uncontrollably Fond, Wonderful Season) este cea care scrie scenariul.

A trecut ceva timp de când am urmărit o melodramă, întrucât anul acesta am avut mai mult parte de comedii romantice și seriale de acțiune, dar a sosit deja momentul să mai urmăresc și o melodramă. De asemenea, faptul că Ha JI-won și Yoon Kye-sang fac parte din distribuție este un mare atu. Scriitorul are tendința de a portretiza un personal principal masculin torturat in general, lucru care nu-mi prea place întotdeauna. Dar, pentru că mi-a plăcut “Sang Doo! Let’s Go to School” și “Nice Guy”, sper că “Chocolate” nu va dezamăgi!

“Chocolate”, drama jTBC ce urmează să fie difuzată Vinerea și Sâmbăta , este în prezent programată a avea premiera pe 29 noiembrie.

Dar să vedem teaser-ul video mai jos:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

5noiembrie2019

[K-Pop Release Map] – 5 Noiembrie 2019

Produce101-48

Producătorul Ahn Joon Young admite acuzațiile de manipulare a clasamentelor finale pentru „Produce 48” și „Produce X 101”