in

Reuniunea trupei IOI a fost amânată din nou

IOI

IOI a provocat o frenezie când și-au confirmat reuniunea la începutul acestui an. Studio Blu a confirmat în iunie că grupul va face o revenire în octombrie cu 9 membri, deoarece Jeon Somi și Yoo Yeonjung erau ocupate cu propriile lor promoții la acea vreme.

Apoi au amânat reuniunea până în decembrie, în speranța unei reveniri complete cu 11 membri. Persoane din interior au dezvăluit:

Revenirea IOI a fost confirmată pentru luna decembrie. Decizia a fost luată după luarea în considerare a programelor membrilor, a calității melodiilor deja cmopletate și a altor pregătiri de producție, etc. Nu există încă o dată specifică, dar probabil va fi la începutul lunii decembrie.

Grupul, cu toate acestea, pare să fi lovit un alt blocaj. Potrivit surselor, reuniunea nu se desfășoară fără probleme din cauza controverselor despre manipularea voturilor de la Produce 101 și din cauza problemelor de sănătate ale lui Choi Yoojung.

Întârzieri continuă să apară și din cauza amânărilor în filmarea videoclipului muzical, deoarece nu au reușit să ajungă la un consens asupra piesei titulare. Întrucât este reîntâlnirea lor, IOI încearcă să aleagă cu atenție o melodie cu care pot fi toți de acord.

Deocamdată, data reuniunii nu este sigură și poate fi împinsă chiar până în 2020.

Nu am confirmat programul de când am amânat revenirea în luna octombrie. Suntem încă în discuții pentru stabiliarea exactă a datei.

reprezentant IOI

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Song Hye Kyo

Fotografii uimitoare cu Song Hye Kyo la primul ei eveniment oficial coreean după luni de zile

Selection – Girls’ War

Kim Min Kyu, Jin Se Yeon, Lee Si Eon, și alți actori, au confirmat prezența în drama “Selection – Girls’ War”