in

Kim Min Kyu, Jin Se Yeon, Lee Si Eon, și alți actori, au confirmat prezența în drama “Selection – Girls’ War”

Selection – Girls’ War

Viitoarea dramă istorică a postului TV Chosun numită „Selection – Girls’ War” (titlu literal) a confirmat actorii din distribuție!

„Selection – Girls’ War” este o dramă fantastică istorică care spune povestea competiției acerbe din jurul selecției noii regine, singura persoană din regat care poate avea putere fără a fi înrudită de familia regală.

Jin Se Yeon a confirmat că va ecraniza rolul lui Kang Eun Bo, o femeie care dorește să devină regină pentru a afla adevărul din spatele uciderii surorii sale gemene. Deși poate părea slabă, este hotărâtă și dispusă să-și asume orice provocări care pot apărea în misiunea ei de a-și atinge obiectivele. Jin Se Yeon va aduce personajul la viață și va câștiga cu siguranță simpatia telespectatorilor.

Kim Min Kyu își asumă provocarea primei sale drame istorice. În dramă, îl va interpreta pe Yi Kyung, un prinț inteligent și chipeș, care devine în mod natural rege, deoarece este singurul descendent din linia directă a familiei regale. Kim Min Kyu speră să înfățișeze cum trebuie un personaj care trece prin diverse transformări, în timp ce învață adevăratul sens al faptului de a fi rege, încearcă să-și îndeplinească visul său de a găsi iubirea adevărată și, cel mai important, evoluează pozitiv în acest proces.

Lee Yeol Eum a preluat rolul lui Jo Young Ji, unica fiică a unei familii nobile, o femeie inteligentă, dar foarte emoțională . Se confruntă adesea cu probleme din cauza stângaciei ei și nu dorește altceva decât să devină femeia iubită de către Yi Kyung.

Lee Shi Eon va interpreta rolul lui Wal, un personaj tare gălăgios și rău de gură. Întrucât actorul și-a dovedit deja abilitățile de actorie stabile în diferite drame din trecut, anticiparea este ridicată cu privire la modul în care se va transforma într-un personaj nou în această dramă.

Do Sang Woo îi va intra în pielea lui Lee Jae Hwa, un bărbat care trece brusc de la traiul pe străzi până la a fi primul în succesiunea la tron. Do Sang Woo va prezenta situații amuzante, dar periculoase, pe care le întâlnește Lee Jae Hwa după ce a intrat din întâmplare în palat, în timp ce a trăit până atunci nepăsător, fără să învețe măcar să scrie.

Echipa de producție a spus: „Cei cinci actori, fiecare cu puncte de atracție diferite, se vor reuni pentru a completa o imagine care nu a fost văzută niciodată. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare „Selection – Girls’ War”, o dramă fantastică istorică plină de dragoste dar și de suspans exploziv”

„Selection – Girls’ War” va avea premiera pe 15 decembrie.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

IOI

Reuniunea trupei IOI a fost amânată din nou

Asia Fest 2019

[Eveniment] – Asia Fest 2019