in

LoveLove

Suzy donează de ziua ei încă 100 de milioane won copiilor bolnavi

Suzy a donat astăzi 100 de milioane de won (83.839,50 USD) copiilor bolnavi și nevoiași cu ocazia împlinirii a 26 de ani!

Pe 10 octombrie, organizația non-profit Life Share Association a dezvăluit că Suzy a făcut donația de ziua ei, iar fondurile se vor îndrepta către acordarea de ajutor financiar micuților pacienți ce au nevoie. Suzy este de multă vreme implicată în acest gen de activități și a fost atentă la organizațiile de caritate ajutând pacienții care suferă de cancer pediatric și alte boli incurabile, influențată fiind de către mama ei. Începând cu anul 2016, Suzy a donat în fiecare an de ziua ei câte 100 de milioane de won către organizația Life Share Association pe lângă donațiile suplimentare pe care le-a făcut familiilor cu venituri mici, nevoi medicale sau alte neajunsuri.

Un reprezentant al organizației a declarat: „Suma totală a donațiilor lui Suzy este până acuma de 400 de milioane Won (335.358 USD). Life Share Association intenționează să folosească cele 100 de milioane Won donate de către Suzy în acest an pentru a acoperi costurile cu tratamentul pacienților care suferă de boli incurabile, cum ar fi cancerul pediatric și leucemia. “

La mulți ani, Suzy! Ești minunată!

Sursă: Naver

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Riyadh, capitala Arabiei Saudite scăldată în lumină violet, primindu-i pe BTS

10 Octombrie 2019

[K-Pop Release Map] – 10 Octombrie 2019