in

CuteCute LoveLove OMGOMG

UNICEF Coreea planifică diferite evenimente offline în timpul concertului final din cadrul turneului mondial BTS ‘Love Yourself: Speak Yourself’

BTS

Orașul Seul va fi colorat cu albastru și violet în timpul finalei BTS ‘Love Yourself: Speak Yourself’.

UNICEF Coreea a anunțat „Love Myself 2nd Anniversary FESTA” în diverse părți din Seul, în perioada 26 – 29 octombrie, perioadă în care BTS va susține finalul turneului lor mondial „Love Yourself: Speak Yourself”.

„Love Myself 2nd Aniversary FESTA” va marca cei doi ani de campanie #ENDviolence care a început în 2017. Acesta își propune să pună capăt violenței împotriva copiilor și adolescenților. Mai multe standuri vor expune conținut divers adunat în cei doi ani ai campaniei globale. O serie de evenimente online și offline vor avea loc pentru a încuraja participarea.

Este, de asemenea, planificat că, în diferite locuri din Seul, în special în jurul Jamsil, UNICEF Coreea să redea videoclipuri legate de campanii cu BTS. Pentru început, în Jamsil Lotte World Mall, va fi redat discursul „Speak Yourself” al lui RM, care le-a oferit adolescenților din toată lumea speranță și curaj. În plus, în aceste zile, Lotte World Tour, una dintre clădirile emblematice din Seul, va fi colorat în albastru și violet pentru a simboliza campania #ENDviolence.

BTS face din nou întreaga lumea mândră de ei!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

lee-ranhee

Actrița Lee Ranhee devine populară după ce s-a dezvăluit că este mama lui Kim Chaewon din IZ*ONE

Park Bo Gum

Park Bo Gum a trăit fiecare secundă scena sfâșietoare din “Reply 1988”