in

LoveLove

Park Bo Gum a trăit fiecare secundă scena sfâșietoare din “Reply 1988”

Park Bo Gum

Park Bo Gum, care a interpretat rolul lui Choi Taek în serialul de mare succes Reply 1988, are multe in comun cu personajul, cel mai semnificativ lucru fiind pierderea pe care au suferit-o amândoi.

În timp ce personajul Choi Taek a rămas orfan la vârsta de cinci ani, Park Bo Gum și-a pierdut mama pe când era în clasa a IV-a. Această întamplare nefericită trăită de familia lui a fost dezvăluită în cadrul unei emisiuni de televiziune, “Youth Over Flowers”, în care s-au difuzat înregistrari video de la audiția pentru castingul Reply 1988 și din perioada filmărilor.

Când producătorii serialului l-au intrebat pe Park Bo Gum despre relația cu părinții lui, el a marturisit faptul că mama lui a murit când el era în clasa a IV-a.
Actorul a fost filmat în timp ce plângea citind replicile din scenariu, pe care fiul i le adresează mamei lui. Văzându-i lacrimile, spectatorii și-au dat seama cât de adâncă și încă dureroasă este rana din sufletul lui.

Cei care au văzut serialul, rămân profund impresionați de această scenă, una dintre cele mai sfâșietoare din seria Reply. În episodul 2, actorul Sung Dong Il îl întreabă pe Park Bo Gum când i-a lipsit mama lui cel mai mult. Imediat ce aude întrebarea, ochii lui Park Bo Gum se umplu de lacrimi.

Atunci când a fost difuzat episodul, chiar înainte ca spectatorii să știe ce are actorul în comun cu personajul în această scenă, aceștia au fost puternic impresionați de răspunsul lui: “În fiecare zi… Îmi este dor de mama în fiecare zi.”

După ce au fost dezvăluite întâmplări din spatele scenei, s-a aflat că Park Bo Gum a plâns mult după filmarea acestei secvențe. Fanii lui Park Bo Gum au fost și mai mult impresionați de faptul că actorul nu “juca teatru” când spunea că îi lipsește mama lui atât de mult, în fiecare zi.

Dacă ați văzut Reply 1988, puteți revedea mai jos scena care a devenit una dintre cele mai emoționante din binecunoscuta serie Reply. Dacă n-ați văzut serialul încă, unul dintre cele mai bine realizate, ce mai așteptați?

Din fericire, Prk Bo Gum, pe care fetele din Romania îl alintă cu simpatie “Gumiță”, a depășit această încercare dureroasă trăită la o varstă atât de fragedă. El este astăzi un actor de succes, frumos, talentat și sensibil, dar în același timp puternic, cu realizări remarcabile, cunoscut în toată lumea și iubit de milioane de fani.

Fighting, Park Bo Gum!

Sursă: Koreaboo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

BTS

UNICEF Coreea planifică diferite evenimente offline în timpul concertului final din cadrul turneului mondial BTS ‘Love Yourself: Speak Yourself’

Shindong

Shindong din Super Junior promite să piardă peste 40 de kilograme după ce a fost critical online