in

CuteCute

Shindong din Super Junior promite să piardă peste 40 de kilograme după ce a fost critical online

Shindong

Shindong de la Super Junior a anunțat că va continua dieta cu ajutorul unei companii numită Juvis, specializată în programe customizate pentru slăbit. Compania a transmis un comunicat de presă în care au explicat că Shindong cântărește în prezent 116 kg și și-a stabilit obiectivul țintă la 75 kg.

Compania este bine cunoscută pentru colaborarea cu celebrități care sunt considerate supraponderale sau obeze. Îi ajută să slăbească prin programe stricte de dietă, personalizate pentru fiecare vedetă în parte.

Shindong a dezvăluit că a decis să se alăture companiei după multe încercări eșuate de a-și controla greutatea singur. El a explicat că de fiecare dată când a pierdut în greutate, a câștigat totul înapoi revenind la obiceiurile sale alimentare.

Am încercat o mulțime de diete diferite pentru a avea grijă de greutate, dar am recuperat-o și a devenit un real pericol pentru sănătatea mea. Consider aceasta ca fiind ultima mea șansă și voi învăța să mă alimentez prin metode mai sănătoase.

Shindong

Shindong scăzuse anterior la 93 kg după o dietă extinsă. Cu toate acestea, a câștigat totul înapoi și intenționează să meargă chiar mai departe de această dată pentru a pierde peste 40 de kilograme.

Știrile despre dieta pe care urmează să o adopte sub îndrumarea companiei Juvis, au venit în urma altor știri în care se spunea că Shindong a fost criticat și ridiculizat de către internauți în mediul online pentru că nu este în stare să fie tipul tip de idol „subțire și potrivit”.

Deși nu suntem siguri dacă comentarii rău intenționate au avut vreo legătură cu decizia sa, noi și mulți dintre fani sperăm doar să fie fericit și sănătos, indiferent cât cântărește sau cum arată.

Sursă: Koreaboo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Park Bo Gum

Park Bo Gum a trăit fiecare secundă scena sfâșietoare din “Reply 1988”

Kingdom2

Netflix a anunțat data premierei pentru sezonul 2 din „Kingdom”