in

Netflix a anunțat data premierei pentru sezonul 2 din „Kingdom”

Kingdom2

Ce deliciu perfect de Halloween pentru fanii apreciatului thriller original Netflix – Kingdom!

Ju Ji Hoon, Bae Doo Na și Kim Seung Ryong s-au alăturat cu bucurie anunțului pentru data premierei a sezonului 2 al serialului Kingdom.

După finalul palpitant al primului sezon, miza este mare pentru eroii care se luptă cu zombie în Kingdom, sezonul 2.

Moartea vine și o luptă sângeroasă urmează să înceapă! Din martie 2020, îndrăgitul serial coreean cu zombie urmează să revină cu un al doilea sezon.

Pentru a crește anticipația, Netflix a lansat un poster cu Ju Ji Hoon înfățișându-l pe Lee Chang, prințul moștenitor din Joseon, care urmează să înfrunte hoardele de zombi din față.

În urma evenimentelor din sezonul 1, o maladie misterioasă îl determină pe prințul Lee Chang să călătorească într-o provincie, din sudul țării. După ce găsește o înregistrare ciudată a stării de sănătate a tatălui său, intenționează să obțină răspunsuri mergând la locul unde trăiește fostul medic al regelui.

Ceea ce nu se așteaptă este o epidemie terifiantă, care pune în pericol regatul pe care este obligat să-l protejeze ca moștenitor al tronului. În pofida misterioasei boli care se declanșează încet în țară, prințul Chang trebuie să se confrunte și cu un clan formidabil condus de Lord Cho, care și-a dorit mult timp să devină cel mai puternic om din Joseon.

La ce să ne așteptăm în Kingdom Season 2?

Îndurând conspirațiile atroce care l-au avut ca victimă de sacrificiu, Prințul Lee Chang pleacă într-o călătorie pentru a dezvălui planul malefic al personajului negativ. În plus, el va purta pe umrei greutatea de a salva oamenii de la plaga ciudată care-i face pe cei infectați imuni la moarte și cu o insațiabilă poftă de carne.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Shindong

Shindong din Super Junior promite să piardă peste 40 de kilograme după ce a fost critical online

25Oct2019

[K-Pop Release Map] – 25 Octombrie 2019