in

CuteCute CryCry LoveLove

Vedete masculine care vor fi super tătici în viitor

featured

Timpul petrecut în familie, în vacanță și de sărbători, include și să te întâlnești cu nepoții și verii. Chiar dacă uneori poate fi obositor, multe vedete masculine se bucură de ocazia de a-și petrece timpul iîn mod plăcut cu micile lor rude.
Iată câteva celebrități care se pricep de minune să se ocupe de cei mai mici membri din familie, fanii având ocazia să-și facă o idee despre cum își vor indeplini ei rolul de viitor tată.

V din BTS

Într-o inregistrare video mai veche, V se luptă în joacă cu cei doi veri ai lui. Dupa ce se înclină respectuos către camera video, cei trei veri incep o luptă explozivă, în joacă.

Kai din EXO

Kai a distribuit și el fotografii adorabile pe Instagram, de la întâlnirile cu nepoata și nepotul lui. În decembrie anul trecut, Kai a apărut ca invitat în cadrul programului “The Return of Superman” de pe KBS 2TV, împreuna cu Chanyeol, arătându-și amândoi talentele de babysitter în timp ce aveau grijă de Gun Hoo and Na Eun. Chanyeol a apreciat priceperea lui Kai, pe care acesta a dobândit-o fiind un unchi grijuliu.

Yoon Doojoon din Highlight

Yoon Doojoon a încarcat pe Instagram o postare prin care anunța nașterea nepotului lui. În ziua în care acesta s-a naăscut, vedeta a scris: “Sora mea mai mare a devenit în sfârșit, mamă. Sper să crești sănătos și fericit și să ai parte numai de lucruri frumoase. Bine ai venit!”.
De atunci, el a continuat să-și țină fanii la curent despre felul în care crește nepotul lui, prin intermediul unor fotografii adorabile.

N din VIXX

Dragostea lui N pentru nepotul lui este binecunoscută printre fani. Vedeta postează frecvent înregistrări cu ei jucându-se împreună. În 2017, un film cu el ridicându-și nepotul de jos, doar cu o mână, după ce acesta căzuse, a devenit viral.

Yunho din TVXQ

Yunho s-a lăudat cu nepotul lui în timpul unei apariții la emisiunea ”Locuiesc singur” de pe canalul de televiziune MBC. El l-a descris pe noul născut ca fiind “cea mai prețioasă persoană din viața lui” și l-a vizitat în orasul lui natal, Gwangju.

Park Seo Joon

In 2015, actorul și-a exprimat afecțiunea pentru nepotul lui la prima întâlnire cu fanii, care s-a transmis la emisiunea “Night of TV Entertainment”, de la SBS.
El a spus: ”Este de notorietate faptul că îmi iubesc nepotul, dar de multe ori mă supăr pe el. Plânge de câte ori mă vede.” Făcându-i pe toți să râdă, el a adăugat: “Dar cred că va deschide cu adevărat ochii când va împlini trei ani. Va realiza și își va spune: “A, acesta este finanțatorul meu. De la el vin pantofii mei.”

Suntem siguri că acestea nu sunt singurele vedete care ar face o treabă minunată ca și tați, dar cu siguranță sunt printre cele mai adorabile.
Voi ce părere aveți?

Sursă: Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Yangnyeom Chicken

Bucătăria DAEBAK – Yangnyeom Chicken (pui prăjit coreean picant)

Featured

Cum ar arăta SuperM, varianta feminină în viziunea lui Eric Nam