in

LoveLove

YG Entertainment solicită fanilor să nu viziteze locațiile unde G-Dragon, Taeyang și Daesung se vor elibera din armată

featured

YG Entertainment a lansat o declarație fanilor care așteaptă cu nerăbdare ca G-Dragon, Taeyang și Daesung să își termine stagiul militar obligatoriu.

Pe site-ul oficial al BIGBANG, a fost încărcată o postare despre regulile pe care fanii trebuie să le respecte atunci când vizitează locațiile unde fiecare dintre membrii BIGBANG își va termina stagiul militar. Postarea este un apel către fani să nu viziteze locațiile respective.

Bună ziua, acesta este YG Entertainment.

Aceasta este o notificare în legătură cu terminarea stagiului militar obligatoriu pentru G-Dragon, Taeyang și Daesung în octombrie și noiembrie.

Bazele militare unde G-Dragon, Taeyang și Daesung sunt staționați se află la graniță, unde a fost detectată Febra Porcină Africană (FBA). Pentru a preveni răspândirea virusului, se crește sistemul de carantină și se recomandă ca această zonă să nu fie vizitată.

Autoritățile au solicitat, de asemenea, precauție, de aceea rugăm fanii să se abțină de la vizitarea locațiilor unde cei trei membrii își vor incheia stagiul militar, pentru a preveni răspândirea virusului și pentru siguranța dumneavoastră.

Vrem să mulțumim tuturor fanilor V.I.P care așteaptă eliberarea militară a lui G-Dragon, Taeyang și Daesung și, din nou, am dori să le cerem să se abțină de la vizite.

YG Entertainment

G-Dragon este programat să fie eliberat din armată pe 26 octombrie, în timp ce Taeyang este programat pentru eliberare pe 10 noiembrie. Eliberarea lui Daesung va fi cu o zi mai târziu decât cea a lui Taeyang, adică pe 11 noiembrie.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

featured

Finalul turneului mondial al BTS va fi transmis în direct în întreaga lume

Hyena

Kim Hye-soo și Joo Ji-hoon confirmă rolurile pentru drama juridică de mare calibru Hyena