in

CuteCute

Kim Hye-soo și Joo Ji-hoon confirmă rolurile pentru drama juridică de mare calibru Hyena

Hyena

Actrița Kim Hye-soo (Signal) a confirmat că își va face apariția mult așteptată, după un hiatus de patru ani, cu drama Hyena. Ea i se va alătura Joo Ji-hoon (Item) în această dramă despre lumea acerbă a avocaților care servesc primul procent al topului societății, adică cei mai bogați și influenți oameni. Ei folosesc legea ca o armă fină pentru a-și anihila dușmanii.

Producătorii dramei sunt destul de zgârciți cu detaliile despre scenariu, dar știm că Kim Hye-soo va interpreta un personaj pe nume Jung Geum-ja, care va face orice pentru bani. Joo Ji-hoon îl va interpreta pe Yoon Hee-jae, un bărbat născut într-o familie foarte bogată, cel mai de elită personaj. Ambii actori sunt excelenți atunci când parcurg linia cenușie a ambiguității morale, în timp ce te fac să vrei să îî placi, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem ce pot face cu acest material.

Ceea ce este și mai interesant este că regizorul producător Jang Tae-woo de la My Love from the Star și Tree With Deep Roots va regiza drama bazată pe un scenariu scris de Kim Roo-ri, scriitorul care a câștigat concursul de scenarii SBS 2013. Mai mult, agenția de management KeyEast se extinde în domeniul producției de drame cu titlul Hyena, precum și cu Psychopath Diary.

Noua dramă SBS Hyena, ce va fi difuzată vinerea și sâmbăta, va începe în prima jumătate a anului 2020.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

featured

YG Entertainment solicită fanilor să nu viziteze locațiile unde G-Dragon, Taeyang și Daesung se vor elibera din armată

Yangnyeom Chicken

Bucătăria DAEBAK – Yangnyeom Chicken (pui prăjit coreean picant)