in

CuteCute LoveLove

Yoon Kye-sang și Ha Ji-won încep călătoria romantică în Grecia pentru drama JTBC Chocolate

Chocolate, drama romantică de la JTBC, cu Yoon Kye-sang (The Good Wife) și Ha Ji-won (Hospital Ship) în rolurile principale, tocmai a făcut public un frumos al patrulea teaser.

Yoon Kye-sang joacă rolul unui neurolog care arată la fel de rece ca un bisturiu, dar are o inimă fragedă și vulnerabilă. Ha Ji-won joacă rolul unui bucătar cu inimă aprinsă, care mișcă oamenii cu mâncarea ei. Ciocolata este povestea reuniunii lor la un ospiciu unde se vindecă reciproc prin dragoste și gătit.

Teaserul începe cu o panoramă superbă a Mării Mediterane, iar Yoon Kye-sang o întreabă pe Ha Ji-won: „Unde intenționezi să mergi?” Ea îi spune că intenționează să plece în Grecia. Aproape disperat, el întreabă: „Ești sigur că nu te vei răzgândi?” Ea îi spune timid că este din cauză că inima ei continuă să tremure …

Deodată, o ploaie torențială se așterne peste scenă, iar cei doi sunt afară pe malul izolat al unui râu din Coreea, amândoi purtând haine de doliu. Cu o lacrimă care îi curge pe față, Yoon Kye-sang îi spune: „Să nu ne mai vedem niciodată.” Ha Ji-won se distanțează, fără a îndrăzni să se apropie de el.

O bombă explodează, trântind o persoană la pămînt într-o clădire, după care ne mutăm la o secvență în care putem vedea cuvântul “Ever” scris cu pulbere de ciocolată, stricat de o picătură de apă. Scena finală îi arată pe Yoon și Ha unul lângă altul pe o bancă, privindu-se reciproc.

În plus, au fost lansate și fotografii cu Yoon Kye-sang și Jang Seung-jo (Boyfriend). Jang îl interpretează pe rivalul lui Yoon, nu numai la spital, ci și acasă, deoarece sunt veri. Ambii sunt neurologi geniali, dar spre deosebire de Yoon, Jang joacă rolul unui bărbat extrem de mândru și cu o latură competitivă foarte puternică

Drama JTBC Chocolate ce va fi difuzată vinerea și sâmbăta, regizată de Lee Hyung-min (I’m Sorry, I Love You) și scrisă de Lee Kyung-hee (I’m Sorry, I Love You), va fi difuzată începând cu 29 noiembrie.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Jongup din fosta trupă B.A.P a semnat un contract exclusiv cu o nouă agenție

Legătura dintre Dara din 2NE1 și G-Dragon din BIGBANG continuă să fie la fel de puternică