in ,

Poliția decide să renunțe la acuzațiile de proxenetism împotriva fostului șef YG

Poliția din Seul a decis să renunțe la acuzațiile de proxenetism împotriva lui Yang Hyun-suk, un fost idol transformat in K-pop guru, care a fost șeful YG Entertainment, una dintre cele mai mari firme de management din industria K-pop, au declarat vineri oficialii poliției.

Oficiali de la Agenția de Poliție Metropolitană din Seul au declarat că anchetatorii poliției nu au reușit să verifice suspiciunile că Yang a oferit servicii sexuale pentru investitori străini în 2014 și au trimis cazul în urmărire penală cu recomandarea ca acesta să nu fie inculpat pentru acuzații de proxenetism.

Yang, în vârstă de 49 de ani, a fost pus sub urmărire în iulie, după ce au apărut suspiciunile că a invitat prostituate la un restaurant din Seul, în iulie și septembrie 2014, pentru a oferi servicii sexuale unui om de afaceri străin.

De asemenea, Yang a fost suspectat că a aranjat ca 10 prostituate să călătorească cu el în străinătate în octombrie 2014 pentru a oferi servicii sexuale unor investitori străini.

Anchetatorii poliției au examinat înregistrările tranzacțiilor financiare și ale comunicațiilor lui Yang și au interogat prostituatele în cauză, dar nu au reușit să descopere nici o probă obiectivă pentru a susține suspiciunile de proxenetism, au spus oficialii.

„În 2014 nu au existat mărturii despre servicii sexuale oferite omului de afaceri străin la un restaurant din Seul.

În cazul călătoriei în străinătate în același an, unele femei care l-au însoțit pe Yang au declarat că oferit servicii sexuale, dar a fost greu să concluzionăm că fapta lor este reprezintă prostituție”, a declarat un oficial al poliției.

Yang și-a dat demisia din postul de conducere de la YG Entertainment în iunie, deoarece artiști cu nume mari au fost implicați într-o serie de scandaluri, inclusiv de presupus consum de droguri.

În ciuda faptului că a fost eliberat de acuzațiile de proxenetism, Yang este încă în curs de investigații cu privire la acuzațiile că a fost implicat în mod constant în jocuri de noroc în străinătate și a încălcat legile valutare pentru a-și asigura bani de jocuri.

Luna trecută Yang a fost supus mai multor interogatorii în calitate de suspect criminal de către echipa de investigare a criminalității intelectuale a Agenției de Poliție Metropolitană din Seul, împreună cu Seungri, un fost membru al trupei K-pop BIGBANG.

Yang a fost, de asemenea, bănuit că a amenințat sau a constrâns oameni legați de acuzațiile de droguri în care este implicat B.I, fostul lider și compozitor al grupul K-pop iKON

Sursă: Yonhap News

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Fin.K.L va lansa mâine o nouă melodie pentru prima dată în 14 ani

Monsta X îi învăță pe cei de la Allure cum să spune „mască facială” în coreeană