in

Actorul Gong Yoo ca babysitter pentru mica actrița alături de care joacă în „Kim Ji-young, Born 1982”

Gong Yoo & Ryu Ayoung

Dacă ieri am discutat despre 6 celebrități masculine care vor fi super tătici în viitor, iată că și astăzi avem parte de același subiect, de data aceasta împreună cu fantasticul actor Gong Yoo, sau, cum ne place nouă să-l alintăm, Goblin.

Actorul Gong Yoo a arătat extrem de multă afecțiune pentru micuța actriță alături de care joacă în noul film „Kim Ji-young, Born 1982”, actriță care interpretează rolul fiicei lui în film.

Pe 24 octombrie, Ryu Ayoung, care este o actriță copil și care a apărut în pelicula „Kim Ji-young, Born 1982” cu Gong Yoo, a încărcat câteva fotografii pe contul ei de Instagram. În fotografii, Gong Yoo o ține pe Ayoung în brațe în timp ce zâmbește fericit la cameră. În alte fotografii, Gong Yoo este surprins uitându-se la mica actriță cu ochi iubitori.

Mama actriței a transmis și un mesaj: “El (Gong Yoo) este foarte politicos. Are cea mai frumoasă personalitate și cele mai bune maniere.”

Fanii care au văzut postarea au lăsat comentarii precum „Gong Yoo este deja ca un tată”, „Trebuie să-i placă cu adevărat copiii”, „De asemenea, aștept cu nerăbdare să văd chimia dintre cei doi din film” și multe altele asemănătoare.

„Kim Ji-young, Born 1982” îi prezintă pe Gong Yoo și pe Ryu Ayoung ca tată și fiică.

Așteptăm cu deosbit interes lansarea filmului, pentru a vedea și noi relația dintre cei doi actori!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Extraordinary You

Coloana sonoră a serialului “Extraordinary You” a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube

Moon Geun Young

Moon Geun Young își împărtășește gândurile despre „Catch the Ghost”, prima ei dramă după patru ani