in

LoveLove

Moon Geun Young își împărtășește gândurile despre „Catch the Ghost”, prima ei dramă după patru ani

Moon Geun Young

Actrița Moon Geun Young va juca rolul unui pasionat ofițer începător pe nume Yoo Ryung, în timp ce Kim Seon Ho va juca rolul lui Go Ji Seok, șeful ei exemplar.

Mai mult decât atât, cu o zi înainte de premiera oficială a dramei, ei au împărtășit mai multe detalii din spatele scenei, cu Moon Geun Young și Kim Seon Ho în timpul filmărilor. Cei doi sunt complet dedicați rolurilor, recitind scenariul și monitorizând, de asemenea în timpul pauzelor, parțile deja filmate, pentru a se asigura că scene filmate sunt perfecte pentru serial. Amiciția celor doi continuă chiar și atunci când camerele de filmat s-au oprit, întrucât își împărtășesc conversații amuzante unul altuia și discută despre personajele lor mai detaliat.

În cele din urmă, Moon Geun Young ne spune motivul pentru care a decis să apară în serialul „Catch the Ghost” aceasta fiind prima ei dramă în patru ani: „Cred că ritmul rapid al dramei este foarte distractiv. Plângem, râdem, alergăm și apoi devenim serioși. Am simțit un sentiment de confort și căldură în această dramă “.

Și apoi și-a continuat declarația: „Să fiu sinceră, sunt un pic îngrijorată și simt presiune, dar bineînțeles că mă distrez pe scenă. Sper că această energie distractivă va fi vizibilă și la personajul meu și în dramă”.

În posterul lansat recent, Moon Geun Young și Kim Seon Ho, stau unul lângă celălalt într-un metrou întunecat inspectând scena crimei și având expresii foarte serioase pe chipuri ce denotă determinarea lor de a prinde criminalul.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Gong Yoo & Ryu Ayoung

Actorul Gong Yoo ca babysitter pentru mica actrița alături de care joacă în „Kim Ji-young, Born 1982”

Nam Woohyun

Nam Woohyun din INFINITE pleacă în armată