in ,

CuteCute LoveLove

Actorul Lee Dohyun își împărtășește pasiunea pentru actorie, ce înseamnă 2019 pentru el și altele într-un interviu recent cu revista 'GRAZIA'

Lee Dohyun

Actorul Lee Dohyun, care a furat recent inimile telespectatorilor cu talentul său actoricesc de excepție și aspectul lui fermecător în „Hotel Del Luna”, tocmai a realizat un nou pictorial și interviu cu revista de modă „GRAZIA”.

Pictorial GRACIA

Pe 28 noiembrie, revista GRAZIA a publicat noile poze ale lui Lee Dohyun. În aceste fotografii, el se uită direct la aparatul foto, purtând diverse ținute de toamnă. Într-una din poze, el își etalează adorabilul său zâmbet semnătură.

Pictorial GRACIA

Actorul a continuat ședința foto cu un interviu. Lee Dohyun a dezvăluit că nu va putea renunța niciodată la actorie care este cel mai important lucru în viața lui. El a explicat: “Când aveam 19 ani, am mers la școala de actorie și mi s-a părut foarte distractiv. Am decis de atunci să devin actor. Unii dintre prietenii mei au renunțat la actorie. Cu toate acestea, nu aveam nimic altceva de făcut decât să fiu actor. M-am gândit: „Dacă renunț la actorie, mai pot fi atât de fericit făcând alte lucruri?”

Pictorial GRACIA

De asemenea, el a definit anul 2019 ca un „început” pentru el. El a spus: „Ziua în care am debutat ca actor poate fi începutul, dar începutul pentru mine este când publicul îmi cunoaște numele și îl ține minte”.

Pictorial GRACIA

În sfârșit, el și-a exprimat convingerea: „Dacă mă întrebați ce fel de actor vreau să fiu, voi răspunde că vreau să fiu un actor care salvează oameni. Vreau să dau speranță altora prin actoria mea. Aș fi foarte fericit să aud „Dohyun, ți-am văzut bine treaba. Trebuie să muncesc din greu ca tine de acum înainte”.

Deci, dacă vă place Lee Dohyun , nu uitați că el va apărea ca personaj principal în viitoarea dramă de la tvN, „Sweet Home”, acest rol marcând prima lui revenire după „Hotel Del Luna”.

Surse: KStarlive, Lee Do Hyun Instagram, YUEHUA Korea Youtube

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

5 secvențe cu Seolhyun din videoclipul „Come See Me” de la AOA care te vor face să te îndrăgostești

Actorul Kang Haneul se transformă complet pentru următorul său rol, dovedindu-și pasiunea pentru actorie.