in

CuteCute LoveLove

Actorul Kang Haneul se transformă complet pentru următorul său rol, dovedindu-și pasiunea pentru actorie.

Actorul Kang Haneul se transformă total, pentru noul rol din piesa de teatru “Fantasy Fairytale”.

După drama „When the Camellia Blooms”, Kang Haneul a ales să revină pe scena de teatru cu piesa „Fantasy Fairytale” ca următorul său act artistic. Pe 28 noiembrie a fost lansată fotografia de concept oficială a piesei în care Kang Haneul va juca rolul unui clovn.


Piesa care spune povestea despre cei trei clovni și implicarea lor în viața lui Hans și Marie va avea deschiderea pe 21 Decembrie 2019 și va rula până pe 1 Martie 2020. Cu toate acestea, Kang Ha Neul se va alătura producției abia în Ianuarie 2020.
Această producție care combină dansul, mimica, muzica și actoria îl va reuni, de asemenea, pe Kang Ha Neul cu Kim Dong Yeon, regizorul piesei muzicale “Shinheung Military Academy”, în care Ha-neul a jucat alături de Ji Chang-wook, Sung Kyu din INFINITE și alțe nume mari.
După ce Kang Haneul ne-a încântat în serialul „When the Camellia Blooms” într-o uniformă de poliție, îi va surprinde pe fani și pe toți cei care îl urmăresc, cu un aspect complet diferit.

Surse: YNA, Joins, KStarlive

Comments

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Lee Dohyun

Actorul Lee Dohyun își împărtășește pasiunea pentru actorie, ce înseamnă 2019 pentru el și altele într-un interviu recent cu revista 'GRAZIA'

Cine sunt cei doi artiști cărora trebuie să le mulțumim pentru IU și muzica ei minunată