in

Din Grim Reaper, Lee Dong Wook se transformă într-o … vulpe cu nouă cozi

Lee Dong Wook

Actorul Lee Dong Wook va juca rolul unei “vulpi cu nouă cozi” într-o nouă dramă, aceasta fiind prima adaptare cu un barbat în acest rol, toate ecranizările anterioare înfățișând vulpea ca o femeie, așa cum este pomenită și în mitologie.

Pe 10 decembrie, un reprezentant al industriei a împărtășit pentru Ilgan Sports, „Lee Dong Wook va juca în drama „Chasing the Nine-Tailed Fox” (nume temporar). Alte surse menționeaza drama cu numele “Tale of Gumiho” sau “The Story of Gumiho”

În dramă, Lee Dong Wook va interpreta rolul unui peronaj fantastic, și anume acela al unei vulpi cu nouă cozi. Cândva un fost un zeu al muntelui care a condus zona Baekdudaegan, el este acum oficialul responsabil de legătura între pământ și viața de apoi. Slujba lui este de a se ocupa pe cei care provoacă haos în lume pândind în numele poveștilor horror. El posedă totul, de la 9 vieți, frumusețea fermecătoare, inteligența unei vulpi și capacitatea atletică superioară. El este adesea bârfit de toată lumea datorită personalității sale egoiste și a caracterului nemilos.

Până în prezent, există multe lucrări bazate pe tema vulpii cu nouă cozi în Coreea, dar este prima dată când un bărbat joacă rolul vulpii cu nouă cozi. „Povestea lui Gumiho” este versiunea masculină refăcută din povestea acestei creaturi și este, de asemenea, un proiect cu elemente specifice unei „povești urbane cu fantome”. Lee Dong Wook va juca rolul vulpii, în timp ce rolul feminin va fi un producător care îl urmărește.

„ Chasing the Nine-Tailed Fox ” este un scenariu clasic de de „vânătoare de fantome” între o vulpe care trăiește în oraș și un producător care îl urmărește. Aceasta este o dramă urbană de fantezie pentru adulți, care este atrăgătoare și brutală în același timp. Regizorul Kang Shin Hyo – care a regizat „Children of a Lesser God” – și scenaristul Han Woo Ri vor fi responsabili pentru regia și construirea scenariului pentru dramă.

Drama este programată pentru difuzare pe tvN în prima jumătate a anului 2020.

Sursă: jTBC Vlive, Allkpop

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[INTERVIU] Ce a provocat decesele lui Sulli, Ha-ra și a altor vedete K-pop?

Prima lectură a scenariului pentru "Romantic Doctor, Teacher Kim 2" cu Han Seok-kyu, Lee Sung-kyung, Ahn Hyo-seop