in

CuteCute

Prima lectură a scenariului pentru "Romantic Doctor, Teacher Kim 2" cu Han Seok-kyu, Lee Sung-kyung, Ahn Hyo-seop

Drama de la SBS “Romantic Doctor, Teacher Kim” se întoarce pentru sezonul 2 și s-au lansat fotografii noi cu distribuția și echipa de producție la prima lectură a scenariului, care a avut loc în septembrie.

Povestea înălțătoare a ceea ce înseamnă să fii un adevărat doctor continuă în acest nou sezon, cu Han Seok-kyu care își reia rolul de excentric și arțăgos al profesorului Kim. Și încă mai conduce spitalul Doldam din mediul rural, alături de echipa sa de doctori extrem de credincioși și fideli.

Există câteva fețe noi în distribuție cum ar fi Lee Sung-kyung (About) jucând rolul lui Cha Eun-jae. Având o personalitate și dispoziție veselă, a muncit extrem de mult pentru a excela în meseria ei și este în prezent rezident în anul doi specializat în chirurgie cardiotoracică. Alături de ea ca un nou recrut la spitalul Doldam este Ahn Hyo-seop (Abys) care joacă rolul lui Seo Woo-jin. Spre deosebire de Lee, Ahn este mai cinic în personalitate și este de asemenea rezident în anul doi specilizat în chirurgia generală.

Din fericire, cea mai mare parte a distribuției originale revine și în sezonul 2: infirmierul șef feroce Jin Kyung (Untouchable), asistenta amabilă Kim Min-jae (Flower Crew: Joseon Marriage Agency) și administratorul aiurit Im Won-hee (Melting Me Softly). Medicii care vor apărea din nou îi includ pe: Yoon Na-moo (Melting Me Softly), Byun Woo-min (Nameless Woman) și Choi Jin-ho (Extraordinary You).

În ceea ce privește producția, scriitorul Kang Eun-kyung (Fox Bride Star) și regizorul Yoo In-shik (Vagabond) din primul sezon lucrează împreună și în cel de-al doilea sezon.

Din păcate Yoo Yeon-seok și Seo Hyun-jin nu își vor relua rolurile și sperăm să vedem mai multe din povestea lui Han Seok-kyu și Kim Hye-soo dacă vor mai apărea în sezonul 2. Cu toate acestea, suntem încântați să vedem ce ni se mai pregătește pentru sezonul 2 și sperăm că producătorii au o poveste bună de povestit cu noile personaje.

Drama “Romantic Doctor, Teacher Kim 2”, de la SBS, urmează să fie difuzată la începutul anului viitor, din 6 ianuarie.

Sursă: Dramabeans, Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Lee Dong Wook

Din Grim Reaper, Lee Dong Wook se transformă într-o … vulpe cu nouă cozi

EXO primește un premiu special la '2019 Korean Tourism Star Awards'