in

Disperată și hotărâtă, Jo Yeo-jung luptă împotriva șanselor în "9.9 Billion Won Woman"

Drama “9.9 Billion Won Woman” promite momente emoționante și propune o miză ridicată în ultimul său videoclip de promovare. Acest thriller este despre o femeie care ajunsese să trăiască fără nici o speranță. Cumva, se întâmplă să obțină fabuloasa sumă de 9,9 miliarde won (moneda națională coreeană) și trebuie să lupte singură împotriva lumii lacome pentru a o păstra, iar în acest proces, își găsește propria forță. Înainte de a viziona videoclipul, vă avertizăm că unele imagini și secvențe pot dăuna persoanelor care au trăit și/sau experimentat relații abuzive.

Având-o pe Jo Yeo-jung (A Beautiful World) ca eroină titulară, primele scene o surprind fiind aruncată la pământ de soțul ei, interpretat de Jung Woong-in (Chief of Staff). Ea spune „Nu știi nimic…”, în timp ce el o întrerupe spunând „Răbdarea mea este din ce în ce mai aproape de final.” El o apucă din nou într-o îmbrățișare strânsă în timp ce ea își încheie declarația neterminată: „ … despre cum a trebuit să lupt pentru a supraviețui.”

Apoi, o arată cum încearcă să scape de Lee Ji-hoon (Rookie Historian Gu Hae-ryung) încercând să iasă dintr-un lac, acțiunea petrecându-se în timpul nopții. Lee Ji-hoon interpretează rolul unui director într-o organizație formidabilă și a unui soț căreia-i cam fug ochii după alte femei. Soția sa este interpretată de Oh Na-ra (SKY Castle), care este prezentată în următoarea scenă, întrebând „Este vina mea?”

Apoi îl avem pe detectivul Kim Kang-woo (Item), care este înfățișat plin de durere în fața unui mausoleu, jurând să-i prindă pe oamenii care i-au ucis fratele mai mic.

În următoarea scenă, Lee Ji-hoon îi mângâie fața lui Jo Yeo-Jung, în timp ce îi spune că din acest moment sunt co-conspiratori. Ea își strânge pumnul și îl îndepărtează furios, în timp ce îi spune: „Nu, eu sunt cea care a pornit-o.” după cae îl vedem pe el transportând două genți de dimensiuni mari, care pot conține bani (sau corpuri, deși le trage prea ușor după el pentru a fi corpuri).

Putem auzi când se anunță că lipsesc 10 miliarde de won în numerar. Scenele cu toate personajele principale se succed rapid în timp ce Jo Yeo-jung spune cuiva că a ajuns cât se poate de jos, dar că, cu acești bani, poate schimba totul, iar videoclipul de prezentare se termină cu ea mergând, având o expresie sumbră pe față.

Drama “9.9 Billion Won Woman” de la KBS va începe pe 4 decembrie. Sperăm să fie adăugată și pe Netflix deși nu s-a anunțat nimic oficial, dar dat fiind faptul ca serialul “When The Camellia Blooms” este făcut tot de KBS și disponibil pe Netflix, avem speranțe mari.

Sursă: Hankook Ilbo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Fanii SHINee au reușit să protejeze contul de Twitter a lui Jonghyun ce urma să fie șters

Tangsuyuk

Bucătăria DAEBAK – Tangsuyuk