in

CuteCute LoveLove OMGOMG

Fanii SHINee au reușit să protejeze contul de Twitter a lui Jonghyun ce urma să fie șters

De curând, BBC a raportat că toate conturile de Twitter inactive și pe care nu se conectează nimeni până la sfărșitul lui noiembrie vor fi șterse definitiv, ceea ce a șocat mulți fani ai lui Jonghyun, fostul membru SHINee.

Din cauza trecerii în neființă lui Jonghyun, este evident că nu s-a mai conectat nimeni pe contul său de Twitter, ceea ce ar fi însemnat că și contul său va fi șters.

Întrucât Jonghyun și-a folosit adesea contul de Twitter pentru a se conecta și a discuta cu fanii, aceștia nu au putut lăsa acest lucru să se întâmple, fără a face nimic.

Din acest motiv, fanii lui Jonghyun și-au unit forțele și au început o mișcare online folosind hashtag-uri precum #preciousmemorieswithjonghyun și #dontdeletepreciousmemories.

Iar mișcarea lor trebuie să fi ajuns la conducerea Twitter, deoarece rețeaua de socializare a răspuns cu un mesaj care anunța că vor găsi o nouă modalitate de a șterge conturile inactive, în timp ce le va exclude pe cele aparținând unor persoane decedate.

Ca răspuns la eforturile pe care fanii lui Jonghyun le-au făcut pentru amintirile sale prețioase, internauții au răspuns cu comentarii precum „Este atât de frumos”, „Acest efort este impresionant” și „Aceștia se pot numi fani adevărați”.

Sursă: Insight

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Jun Ji Hyun va apărea în serialul „Kingdom” de la Netflix

Disperată și hotărâtă, Jo Yeo-jung luptă împotriva șanselor în "9.9 Billion Won Woman"