in

LoveLove

Jung Hae-in, Chae Soo-bin, Lee Hana, Kim Sung-gyu vor juca în noua drama romantică de la tvN

Half of a Half

tvN a anunțat distribuția principală pentru noua lor dramă romantică, “Half of a Half”. Jung Hae-in (One spring night), Chae Soo-bin (Fox Bride Star), Lee Hana (Voice 3) și Kim Sung-gyu (Kingdom) au acceptat toate rolurile principale în această nouă dramă. Povestea se concentrează în jurul iubirii în diversele sale iterații. Când iubirea nu este neîmpărtășită, cum trăiești singur cu acea iubire? Pentru unul dintre personajele din dramă, o mică bucată din inima cuiva, o „jumătate de jumătate” este suficientă pentru a susține dragostea.

Jung Hae-in va juca rolul principal masculin; personajul său Ha Won este un inginer de inteligență artificială și un pionier al industriei. El este fondatorul și creierul din spatele unei companii online de succes. În ceea ce privește personalitatea, este un om bun și cu adevărat rațional, dar poate fi, de asemenea, neclintit uneori.

Chae Soo-bin joacă rolul lui Han Seo-woo, un inginer de înregistrare specializat în muzică clasică. Este o veșnică optimistă care privește partea strălucitoare a lucrurilor, în ciuda faptului că nu are un loc de muncă constant, o casă, o familie sau orice altceva ar indica o viață stabilă. În afară de optimismul ei, este doar o tânără destul de obișnuită. Cu toate acestea, ea are o singură ciudațenie. Ori de câte ori este neliniștită, se calmează rezolvând probleme de matematică.

Kim Sung-gyu urmează să joace rolul un pianist pe nume Kang In-wook. El este apreciat în cercurile muzicale pentru arta și abilitatea sa, dar în lumea largă este destul de mult un muzician fără nume. Deși sociabil și dulce, suferă de o anxietate care îi domină fiecare moment de veghe. El se îngrijorează de cele mai mici lucruri și are o teamă constantă că va pierde totul.

Lee Hana va juca rolul horticultorului Moon Soon-ho. Ea și personajul lui Jung Hae-in se știu de multă vreme, ea fiind cea care l-a îngrijit de-a lungul anilor, ca și cum ar fi una din grădinile ei. Este un pic ciudată și tinde să se îngrijoreze de greutatea ei, într-un mod cam obsesiv.

Drama va fi regizată de către Lee Sang-yub (Familiar Wife, Shopping King Louis), cu Lee Sook-yeon (On the Way to the Airport) fiind cea care va scrie scenariul. Scriitoarea Lee și Jung Hae-in au mai lucrat împreună, deoarece a fost scriitoarea principală pentru cel mai recent film al său, Tune in for Love.

Drama “Half of a Half” va fi difuzată începând din martie 2020 pe tvN.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

15 Octombrie 2019 Kpop

[K-Pop Release Map] – 15 Octombrie 2019

Featured

3 vedete din Coreea cărora agențiile le-au interzis să vorbească în public