in

AngryAngry CryCry OMGOMG

3 vedete din Coreea cărora agențiile le-au interzis să vorbească în public

Featured

Imaginați-vă dacă vi se interzice să vorbiți în public. Nu vă simțiți prea bine, nu?

Așa a fost cazul lui L din INFINITE, HeeChul din Super Junior și al actriței Go Ara, deoarece au vorbit recent despre modul în care le-au interzis agențiile lor să vorbească prea mult în public. Cele trei vedete și-au împărtășit experiența în trecut în emisiunea „Knowing Bros”.

L din INFINITE

L a explicat că agenția sa, Woollim Entertainment, și-a dorit ca el să transmită o atmosferă frumoasă și misterioasă. Acesta a fost motivul pentru care agenția sa l-a instruit să nu vorbească și chiar să nu râdă. El a dezvăluit că de multe ori a trebuit să se întoarcă sau să se ascundă pentru râde în diferite momente amuzante.

Go Ara

În cazul lui Go Ara, fosta sa agenție SM Entertainment a dorit ca ea să se comporte ca o păpușă și să gândească ca o păpușă, deoarece agenția a dorit să promoveze un concept de „păpușă vie” pentru ea. Aceasta însemna că uneori trebuia să pară artificială ca o păpușă și nu prea reală .

Heechul

HeeChul a putut simpatiza cu cele două vedete, deoarece și el a fost instruit de SM Entertainment să nu vorbească. Și motivul a fost pentru că a fost considerat „regina” Super Junior de către fanii chinezi, iar SM Entertainment a considerat că ar fi o idee bună pentru el să rămână elegant și tăcut ca o „regină” în timpul aparițiilor publice pentru a-și menține reputația. El a fost instruit să aibă întotdeauna o postură elegantă și să tacă.

Ce părere aveți despre tratamentul impus vedetelor de către agențiile lor? Noua sincer ni se pare cel puțin absurd.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Half of a Half

Jung Hae-in, Chae Soo-bin, Lee Hana, Kim Sung-gyu vor juca în noua drama romantică de la tvN

Bibimbap

Bucătăria DAEBAK – Bibimbap