in

CuteCute

Kim Dong-wook și Moon Ga-young, distribuiți în serialul "Memoir of the Man"

Echipa de producție a dramei “Memoir of the Man” i-a distribuit pe Kim Dong-wook (Special Labor Inspector Jo, The Guest) și Moon Ga-young (Eulachacha Waikiki 2, The Great Seducer) în rolurile principale. Această melodramă prezintă o poveste de dragoste între un prezentator de știri care are hipertimezie, o afecțiune care îi oferă o memorie super acută a fiecărui moment din viața sa și o controversată vedetă în ascensiune, care a pierdut o bucată din viața ei din cauza pierderii de memorie.

Kim Dong-wook joacă rolul lui Lee Jung Hoon, Prezentatorului Națiunii din următoarea generație, care are o afecțiune ce nu-l lasă să uite nici un moment din viața sa. Condiția înseamnă că își amintește întotdeauna de fiecare secundă din fiecare zi din fiecare an. Este chipeș, costumele îî vin ca turnate și are maniere blânde. Cu toate acestea, în momentul în care este în direct, el se transformă într-o mașină nemiloasă a adevărului, care atacă cu fapte, indiferent cine este ținta.

Moon Ga-young joacă rolul lui Yeo Ha Jin, o actriță care nu se cenzurează, generatoare de scandaluri, a cărei simplă prezență duce la numărul unu în rezultatele căutărilor online. Profilele ei de social media sunt pline de gândurile ei complet nefiltrate și, în consecință, publicul este extrem de implicat în activitățile sale.

Drama va fi co-regizată de Oh Hyung-jong (Weightlifting Fairy Kim Bok-joo) și Lee Soo-hyun și scrisă de Kim Yoon-joo (Queen Inhyun’s Man, Nine: Nine Time Travels). Drama MBC, “Memoir of the Man” va fi difuzată miercuri și joi începând cu 18 martie 2020.

Sursă: iMBC

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

BTS și ARMY, o luptă continuă cu trendul K-Pop „Koreaboo”

Videoclipul piesei 'Solo' al lui Jennie din BLACKPINK, doboară noi recorduri cu 400 de milioane de vizualizări