in

Kim Tae-hee devine o fantomă în drama tvN "Hi Bye, Mama"!

Hye Bye Mama!

Revenim cu detalii despre această dramă, după ce inițial am scris despre ea pe data de 18 Noiembrie. La momentul respectiv, titlul provizoriu al dramei era Hello Mommy, iar prezența lui Kim Tae-hee nu era absolut sigură. Însă astăzi revenim cu detalii îmbucurătoare!

După a pauză de cinci ani, perioadă în care s-a căsătorit și a avut doi copii, Kim Tae-hee (Yong-pal) și-a confirmat în sfârșit următorul proiect: Hi Bye, Mama!

Această viitoare dramă tvN este despre o femeie pe nume Cha Yu ri care este separată de familia ei după moartea sa bruscă și accidentală și ne spune povestea reapariției ei ca fantomă în viața soțului și a fiicei sale pentru o perioadă de 49 de zile și a călătoriei sale către reîncarnare.

Personajul lui Kim Tae-hee este un spirit plin de optimism și băgăcios, care a petrecut cinci ani ca fantomă. În general, este o fantomiță optimistă și veselă, în ciuda statutului său spectral, dar cu un mare regret care o împiedică să se înalțe: nu a putut să-și țină fetița în brațe. Din anumite motive, în loc să primească judecata eternă în viața de apoi, i se oferă șansa de a se întoarce în lumea celor vii timp de 49 de zile, pentru a dovedi că este o mamă minunată.

Soțul ei, Jo Kang Hwa, un chirurg cardiotoracic, va fi interpretat de Lee Kyu-hyung (Doctor John). El și-a îngropat adânc în inimă durerea cauzată de pierdea soției și a primei sale iubiri. Deși inițial cald și prietenos, după moartea lui Cha Yu ri, personalitatea sa s-a schimbat. Dar când soția apare din nou în fața lui, întreagul său univers este dat peste cap.

Regizorul acestei drame este Yoo Je-won, același care a regizat și o parte din dramele noastre supranaturale preferate, cum ar fi Oh My Ghostess și Tomorrow With You. În plus, scriitorul Kwon Hye-joo (Go Back Spouses) este în echipă ca scenarist, așa că așteptăm multe secvențe comice care ne vor face să rădem, dar și momente sfășietoare ce ne vor umezi cu siguranță ochii.

Drama Hi Bye Mama! ce va fi difuzată sâmbătă și duminică a început deja filmările și va fi difuzată în prima jumătate a anului 2020 pe tvN.

Sursă: XSportNews

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Tangsuyuk

Bucătăria DAEBAK – Tangsuyuk

Ravi reușește să-i felicite pe EXO și să adreseze și problema manipulării topurilor muzicale în același timp